Ελληνικά English Italiano Français German Pусский Español

Όροι χρήσης

Wonderful Greece

Όροι και προυποθέσεις χρήσης των υπηρεσιών και των ιστοσελίδων του δικτυακού τόπου muses-kefalonia.gr


Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των ιστοσελίδων και των υπηρεσιών. Εάν δε συμφωνείτε, τότε οφείλετε να μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του δικτυακού αυτού τόπου.

Η χρήση των στοιχείων, κειμένων και υπηρεσιών είναι απολύτως δωρεάν. Ωστόσο για την χρήση των δεδομένων και υπηρεσιών όσοι επισκέπτονται το website μας θα πρέπει να γνωρίζουν τα παρακάτω.

Χρήση των δεδομένων και των υπηρεσιών

Η χρήση των δεδομένων και των υπηρεσιών αυτού του site είναι αυστηρά προσωπική και δεν επιτρέπεται η εκμετάλλευση ( μεταπώληση, παραπλάνηση του κοινού ως προς το copyright ) αλλά και για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, πέραν της προσωπικής χρήσης. Oι χρήστες δεν επιτρέπεται να αναδημοσιεύουν ολικά, μερικά ή περιληπτικά χωρίς την γραπτή άδεια των νομικών υπευθύνων της σελίδας.
Οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την διασφάλιση, των δεδομένων καθώς και για την ακρίβεια των στοιχείων που καταχωρούνται σε αυτόν. Όμως οι χρήστες-επισκέπτες είναι υπεύθυνοι να αξιολογούν από μόνοι τους την ακρίβεια και την πληρότητα της πληροφορίας που λαμβάνουν μέσα από τον δικτυακό τόπο. Tα στοιχεία είναι δυνατόν να αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ( copyright )


Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου,ανήκουν αποκλειστικά στo muses-kefalonia.gr. Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο, αντιγραφή εικόνων, κειμένων ή γενικά στοιχείων από το site, για οποιοδήποτε λόγο εκτός από αυτόν της προσωπικής μη κερδοσκοπικής χρήσης.
Προσωπικά δεδομένα
H εταιρία μας δεσμεύεται ότι θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται από χρήστες ή επισκέπτες, αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας και ενημέρωσης με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών της προς τους χρήστες. Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν την διόρθωση, την αλλαγή ή την διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που έχουν καταχωρήσει στο site. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται απ τον δικτυακό μας τόπο δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους.

Νewsletters ( ενημερωτικά δελτία )

Τα προσωπικά στοιχεια ( e-mail ) που συλλέγονται θα χρησιμοποιηθούν για την τήρηση αρχείου με σκοπό την επικοινωνία και την προώθηση των υπηρεσιών του δικτυακού μας τόπου και των δραστηριοτήτων μας στα μέλη της κοινότητας που είναι εγγεγραμμένα στο newsletter. Η εταιρία μας δεσμεύεται ότι θα χρησιμοποιεί αυτά τα στοιχεία σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Τα στοιχεία που συλλέγονται δεν μεταπωλούνται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα λήψης όποιων μέτρων, (π.χ. προσωρινή ή μόνιμη διακοπή παροχής της υπηρεσίας), κατά όσων χρησιμοποιούν την υπηρεσία κακόβουλα ή με ψευδή στοιχεία.
Ο χρήστης έχει το δικαίωμα της διαγραφής από το newsletter, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει.

Αν και οι διαχειριστές κάνουν τα πάντα για την εύρυθμη λειτουργία του website και τα e-mail μας έχουν ελεγχθεί για ιούς και παράσιτα, ωστόσο δεν φέρουν καμία ευθύνη σχετικά με προβλήματα ( πχ τεχνικά προβλήματα, διακοπή της υπηρεσίας , σφάλματα , ιούς ) που μπορούν να προκύψουν και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία υποστεί ο χρήστης από την υπηρεσία.
Διαφημίσεις & links( δεσμοί) προς άλλες ιστοσελίδες

Ο δικτυακός τόπος δεν εξετάζει το περιεχόμενο και τη νομιμότητα των διαφημιστικών ή και απλών παραπομπών ( links ) που προβάλλονται στις διάφορες υποσελίδες του και δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο ή τις τυχόν αλλαγές στην θεματολογία των δικτυακών τόπων στα οποία παραπέμπουν τα διαφημιστικά banners ή τα links. Συνεπώς δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, ούτε παρέχει εγγύηση για το περιεχόμενο τους.

Παραίτηση από ευθύνη

Προτεραιότητα μας είναι η σωστή και σταθερή λειτουργία του website.
Ωστόσο το website μας δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με προβλήματα που μπορούν να προκύψουν κατά την χρήση του.( πχ τεχνικά προβλήματα, διακοπή κάποιας υπηρεσίας , σφάλματα , ιούς, διαθεσιμότητα σελίδων ) και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία  υποστεί ο επισκέπτης κατά την χρήση των ιστοσελίδων και των υπηρεσιών του.

Άλλες πληροφορίες για τους χρήστες


Η χρήση,αναδημοσίευση κλπ, ή η εκμετάλλευση των στοιχείων με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την άδεια των νομικών υπευθύνων της σελίδας επισύρει κυρώσεις, σύμφωνα με το νόμο 2121/93 "περί πνευματικής ιδιοκτησίας", του Π.Κ., και του άρθρου 60 του Αστικού Κώδικα.

* Οι όροι χρήσης μπορεί να αλλάξουν ή να προστεθούν νέοι εάν αυτό κριθεί απαραίτητο , χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση.
 

ΕπικοινωνίαΠολιτική ακυρώσεωνΌροι χρήσηςOnline κρατήσεις
Copyrirght © 2011-2025 muses-kefalonia.gr
NSRF - ΕΣΠΑ 2007-2013 Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας