Ελληνικά English Italiano Français German Pусский Español

Πολιτική ακυρώσεων

Wonderful Greece

Τρόπος ακύρωσης της κράτησης

Για να ακυρώσετε την κράτηση σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)  info@muses-kefalonia.gr    με θέμα «Ακύρωση Κράτησης» και στο τηλέφωνο +30 26740 22375.
Παρακαλούμε σημειώστε ότι για να ακυρώσετε κράτηση που έχει πραγματοποιηθεί on line (μέσω διαδικτύου και του συστήματος κρατήσεων της ιστοσελίδας μας) θα πρέπει να στείλετε  το email  ακύρωσης από το λογαριασμό email που χρησιμοποιήσατε κατά την αρχική κράτηση.
 
Το email θα πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνει τα πλήρη στοιχεία που είχατε δηλώσει  καθώς και τον κωδικό κράτησης σας.

Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εγγράφως με email ή με FAX  στο τηλέφωνο +30 26740 22350 και προφορικά στο τηλέφωνο +30 26740 22375 ή +30 6977 405060.

Περιορισμοί

► Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση χωρίς καμία υποχρέωση αν η ακύρωση  πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την ανωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία τουλάχιστον  δεκαπεντε (15) ημέρες πριν από την ημέρα άφιξή σας. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας επιστραφεί το σύνολο τον χρημάτων σας.

► Σε περίπτωση ακύρωσης σε μικρότερο χρονικό διάστημα από δεκαπέντε  (15) ημέρες πριν από την ημέρα άφιξή σας ή την μη άφιξή σας κατά την προβλεπόμενη ημέρα, χωρίς προειδοποίηση δεκαπέντε (15) ημέρες πριν την άφιξή σας , θα παρακρατηθεί από την αρχική προκαταβολή το κόστος των μισών (50%) διανυκτερεύσεων.

Επιστροφή Χρημάτων

► Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί από την επιχείρηση εντός 15 εργάσιμων ημερών με τρόπο ανάλογο με τον οποίο πληρώσατε (πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση).

► Παρακαλούμε σημειώστε ότι για λόγους ασφαλείας δεν είναι δυνατή η επιστροφή των χρημάτων σας σε διαφορετικό λογαριασμό από αυτόν που χρησιμοποιήσατε κατά την πληρωμή σας ενώ η επιστροφή ενδέχεται να επιβαρυνθεί με έξοδα διεκπεραίωσης από την τράπεζα σας. 

 

ΕπικοινωνίαΠολιτική ακυρώσεωνΌροι χρήσηςOnline κρατήσεις
Copyrirght © 2011-2025 muses-kefalonia.gr
NSRF - ΕΣΠΑ 2007-2013 Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας